onsdag 22 februari 2012

Bokstavsbanner

Foto: Mokkasin

Om bara två veckor fyller vår älskade lille kejsare 1 år. Var tog tiden vägen liksom? Jag och lilla T har börjat planera lite smått inför kalajset och hon hävdar med bestämdhet att han vill ha en låååång tårta med tunga på. Låter som en spännande utmaning! Önskelista har efterlysts och har ni lust att ställa er på kö och norpa en svart bokstavsbanner när Mokkasin får in dem i lager igen så skulle lillebror bli jätteglad. 

13 kommentarer:

  1. Den vimpeln är fin men lite uttjatad!
    Må så gott
    kram Malin

    SvaraRadera
  2. Omy, redan, snacka om att tiden bara swischar förbi...

    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Va´? 1 år? Men han kom ju precis ut!!
    Ja, tiden rinner verkligen iväg.

    Ha det toppen.
    Kram Kia

    SvaraRadera
  4. För den som undrar så var det Ikea som någon gång på 60- eller möjligtvis 70-talet som gjorde barnstolen på bilden. Stolen går att använda upp-å-ner också, då blir den lägre. Serien hette Anna (om jag minns rätt) och det var även ett bord till, om man tippade borde fungerade det bra som soffa istället.

    Om någon undrade ;-)

    Varför jag vet detta? Utbildade folk på Ikea of Sweden i Älmhult under ett år och då står det en massa gamla möbler som utställning i korridorerna och just denna fastnade i mitt minne, kanske för att våra barn hade fått ärva likadana barnmöbler av en vän!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att läsa! Min svägerska har två på vinden som vi ska få till vår lille son. Dock tänkte jag ge dom ett varv med penseln.

      Radera
    2. Då får du leta efter borde också då!

      Radera
    3. Hej,

      Tack för att du postade detta! Jag hittade just en sådan stol i grovsoporna för ngr år sedan och blev smått "kär" i den driekt. Har undrat vem som gjort den.
      Stort tack! Toppen!
      Hälsningar
      Lisa

      Radera
    4. Tusen tack för intressant info! Alltid kul att få lite mera bakgrund till de prylar vi omger oss av.

      Radera
    5. Bara kul att lite av all info man har i huvudet kan glädja andra! Googlade lite och designern heter Karin Möbring och de är från 1963. Kolla här: http://www.pssstt.com/produit.php?ref=P1198&id_rubrique=5 och även här http://www.happyindustries.nl/shop/desk-sets/set-anna/86

      De verkar sälja på många auktions-siter i Tyskland och Belgien.

      Men bordet man ser på bilderna är inte det våra barn hade så möjligtvis tillhörde vårt bord/soffan en annan grupp egentligen.

      Radera
  5. Den där bokstavsbannern är så himlarns fin! undrar om jag ska ta och pyssla ihop en egen till nästa kalajs :-) det är så himla mysigt med ettårskalas men samtidigt lite vemodigt också. Speciellt kände jag så med andra barnet eftersom att vi förmodligen kommer att nöja oss med två. Det är som att den sista bebistiden är förbi lixom. Men ettårsåldern är ju så hejdundrande rolig och intensiv så vemodet hamnar snabbt i skuggan av skratt och krossade blomkrukor ;-D

    SvaraRadera
  6. Känns som några månader sedan han föddes!!! Tiden flyger verkligen iväg. Ska bli spännande att se vad du hittar på för något fint till hans kalas.

    SvaraRadera
  7. Tiden går fort! Jag spånar redan på 1-års kalas i april, samt kakbak till min bästa väns sons (och blivande gudson till mig!) dop i mars. Puh. Jag har att göra med andra ord! :)

    SvaraRadera
  8. Tiden går alldeles för fort...kram

    SvaraRadera

Annonser: