lördag 26 november 2011

It's a house fyller 3år!


Lika galet som att det redan är första advent i morgon är att jag för exakt tre år sedan publicerade mitt allra första inlägg här på bloggen. Aldrig anade jag då vad bloggen skulle komma att betyda för mig, alla kontakter, möjligheter och nya vänner. Då var lilla T bara en bebis, vi hade precis påbörjat renoveringen och trängde ihop oss i en minilägenhet på 24 kvadrat i väntan på att huset skulle bli inflyttningsklart och bloggbesökarna kunde räknas på ena handen. Idag bor vi i vårt drömhus, familjen har utökats med ytterligare en lillfis och ni är över 2000 läsare som kikar in här varje dag, minst sagt svindlande! Stort tack till alla er som kikar in här hos mig och gör bloggandet så oerhört kul! Tack!

För att fira 3 års jubileet så bjuder jag tillsammans med Snowandmotion och Whiteaway er på en ny tävling med en valfri Onepiece i potten värde upp till 1495kr. Och det här är originalet och inget annat av detta ultimata mysplagg!

Så här gör du för att vara med:

Gå in på Snowandmotion och välj vilken Onepiece du skulle vilja vinna och berätta varför i en kommentar här. Det går precis lika bra att maila ditt svar till itsahouse@hotmail.com och du behöver som vanligt inte ha en blogg för att delta. Det går också bra att tävla på It's a house facebooksida och delar/länkar du tävlingen gillas det lite extra.

Tävlingen är avslutad och vinnare blev:

Jennifer med bloggen Fröken Jenf som lämnade följande motivering:


"Jag skulle vilja ha en Onepiece då jag efter att bott på sjukhus i 3 veckor fått en pacemaker inopererad i Onsdags. Jag kan inte röra höger sida och har jättesvårt att ta på mig kläder, eller ja, svårt att göra allt. Dessutom har vi en 4årig tjej & en 3månaders kille.
Min man får göra det mesta, ta på mig på morgonen, ta hand om barnen, lägga lilleman vid bröstet vid amning, lyfta konka och bära. Jag kan städa litet själv sålänge jag inte lyfter eller gör vissa rörelser.

Med en Onepiece skulle jag säkert få på mig kläderna lättare själv och då kan jag avlasta gubben min med ngt iaf :D Hoppas jag slipper vara "omyndig" snart så man kan få städa & pyssla & ta i och dona som man brukar!



Ja just. Om jag vann så tycker jag alla är fina och skulle bli glad för vilken som helst. Men skall man välja så tycker jag att "OnePiece Lusekofte Grey Melange/Pink" skulle sitta fint :D"


Stort grattis till dig Jennifer! Maila mig din adress så kommer din Onepiece på posten inom kort!

Tävlingen avslutas den 4/12 kl 24.00. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

170 kommentarer:

  1. Stort GRATTIS till 3-års dagen!!!
    Jag firar jag oxå lite idag, och anser att jag kort och gott är värd en urmysig hemma dress, som jag bara kan hoppa i när jag kommer hem från jobbet om dagarna...min favorit är OnePiece Marius! Nu håller jag tummar och tår.
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Lusekofte Grey Melange/Navy
    är min favorit, påminner så mycket om en tröja som mamma stickade till min syster när vi var barn som sedan jag och nu min 12-åring använt/använder. Har precis upptäckt bloggvärden, både när det gäller att skriva och läsa och tycker dina 3 år låter fantastiskt. STORT grattis från Eva

    SvaraRadera
  3. OnePiece Marius är jättefin, den skulle jag vilja vinna :) Jag som har lite svårt för när saker sitter åt kring magen och mest har klänningar har längtat länge efter mysplagg som inte är mjukisbyxor då det inte blir bekvämt för mig. Men en onepiece skulle nog fungera bra :)

    SvaraRadera
  4. Hipp hurra...
    Tiden går fort när man har kul och renoverar!

    Mina dagar består till stor del av att ta hand om mina två tjejer, 3.5 år och 7 månader.
    Därför skulle vara perfekt med ett mysplagg som dessutom är snyggt. Det kan annars lätt bli en hel del mjukisbyxor och t-shirt.
    Med en OnePiece Marius så skulle mina morgnar bli enkla då jag kan klä mig snabbt, snyggt och enkelt.

    SvaraRadera
  5. Jag är gärna med och tävlar om en

    OnePiece College 69 Burgundy i Small

    Vi har så sablarns kallt inne och kan tyvärr inte reglera det själva eftersom det är ett hyresradhus, en onepiece skulle göra min dag.

    Har även länkat här

    http://molnboanna.blogg.se/2011/november/onepiece-412.html

    blogg@annakarlsson.se

    SvaraRadera
  6. Å så perfekt det skulle vara att dra på sig en OnePiece Stripes black/white när man kommer hem lite frusen efter jobbet.....eller på helgmornarna efter hundpromenaden, eller förresten innan hundpromenaden så man är redo för långfrukosten direkt man kliver in genom dörren :)))
    Jag länkar från min blogg.
    Ha det bra :)

    SvaraRadera
  7. Grattis på 3-års dagen!!!
    Åh... en OnePiece Marius har jag gått och kikat på länge men drar mig för att köpa den själv. Som ensamstående mamma vänder man gärna på slantarna en extra gång och får oftast drömma vidare. Så jag håller tummarna antingen över att vinna en sån eller att Tomten råkar kika förbi med ett paket till mig.:)
    Kram
    Mikaela

    SvaraRadera
  8. GRATTIS till 3 år och tack för all inspiration som du delar med dig!

    SvaraRadera
  9. julia johansson26 november, 2011

    en OnePiece Lusekofte Grey Melange/Pink hade varit en dröm att få mysa i nu i vinter! hur fin och mysig som helst! jag håller tummarna för att jag ska få bära denna fina dress :) kram på dig

    golie798@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Först och främst grattis på den stora dagen =)

    Just nu känner jag mig inte mer än värd en ljuvlig onepiece, då jag är ganska nygravid och mår illa mest hela tiden... En värmande onepiece skulle nog få mig att må lite bättre! Här är favoriten, som jag skulle älska att få hoppa in i:

    http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-royal-bluewhite

    *håller tummarna*

    SvaraRadera
  11. OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White är min absoluta favorit. Skulle vara underbart med ett mysplagg som enbart är till för att vandra runt i hemma på lediga stunder när man bara vill pyssla och baka. Eller kanske krypa upp i ett fönster med en bra bok. Samtidigt är en OnePiece så snyggt att man faktiskt kan gå ut med soporna eller tömma brevlådan utan att behöva byta från myskläder till "bland folk"-kläder.

    SvaraRadera
  12. Hej och grattis till 3-åringen!! Extra kul är det då vi precis Börjat renovera ett hyreshus, många goda tips hittar jag!

    Jag skulle bli otroligt glad av en OnePiece Marius. Jag kan ärligt säga att jag innan aldrig velat ha en, men denna modell var fantastiskt fin, lite mer "klass". Nu när vintern kommer skulle den vara perfekt att tassa runt i när jag tittar på mitt renoveringsresultat.

    Tack för din blogg!

    Chris

    SvaraRadera
  13. Åh vad kul med tävling! OnePeace Marius ser ut lite som norska flaggan och en sådan skulle jag vilja ha. Min fantastiska syster bor nämligen i Norge, och där har hon även mina älskade systerdöttrar som jag träffar allt för sällan. Att ha en OnePeace Marius skulle vara lite som en hyllning till Norge, samtidigt som den dagligen kommer påminna mig om de jag saknar så innerligt varje dag!

    Grattis på 3års dagen förresten!!!

    SvaraRadera
  14. Grattis på 3- års dagen!! Tiden rusar iväg och ibland är det svårt att hinna med. : )
    Ha en toppen helg.
    Kram Kia

    SvaraRadera
  15. Åh, jag skulle vilja vinna en OnePiece College 69 Navy till mina lilla lillebror, då skulle han få den i julklapp och kunna ha den när de åker till fjällen i januari. Han är en sladdis och tidigare fick han alltid en upplevelse av oss stora barn i present så att vi skulle få träffa honom lite extra också, men nu är han lite för stor och cool för de flesta ställen vi släpat med honom till, Tom Tits, Fjärilshuset, Skansen... osv. Snart har vi varit överallt! Jag har delat massor på facebook också =) Stort grattis till 3-årsdagen och trevlig första advent! /Emma (emma.johansson(snabela)mac.com)

    SvaraRadera
  16. Vilken underbar tävling! OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White har jag länge suttit och suktat efter. Perfekt att mysa ner sig i soffan med efter en heldag i Middagsberget, en lång dag på jobbet eller varför inte hoppa i den direkt på morgon en kall vintersöndag! Spetsmönstringen är också toppen :) jag länkar länken!

    SvaraRadera
  17. En OnePiece Maurius i L skulle (kanske inte) sitta fint på min nyförlösta kropp. I alla fall skulle den ju dölja degmagen lite ( eller inte :) ) och tror nog den skulle funka fint ur amningssynpunkt oxå, easy access lixsom... Önskar önskar önskar.....

    SvaraRadera
  18. grattis till 3 års dagen :D
    jag är ABSOLUT med..

    jag skulle bli super glad om jag vann. är nämligen så att min sambo köpte en ziperall till mej. men nu vill han oxo ha en sån mysig dress :) men eftersom han köpte en till mej så har vi inte råd med en till han :( skulle va så kul och överraska honom med en egen dress. så kanske jag kan få behålla min lite oftare ;)
    håller mina tummar och tår stenhårt nu :)

    jag skulle vilja vinna denna till han: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-grey-melangenavy

    här har jag länkat om tävlingen: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/november/onepiece.html#comment

    SvaraRadera
  19. Grattis :-)
    Min favorit är http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-pinkwhite

    Och jag vill vinna den därför att jag har önskat mig en OnePiece länge, det måste vara det ultimata mysplagget och jag skulle så gärna mysa i en i jul :-)

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  20. Grattis till 3 års dagen :)

    Jag hade velat ha one piece marius om jag vann :) storlek medium :)

    Hade verkligen velat ha något mysigt att gosa ner mig i på kvällarna såå jag slipper frysa, just nu går jag alltid invirad i täcket när jag ska röra mig på kvällarna, hade varit skönt och mysigt att ha på sig denna :) eller när man kommer hem från skolan, och bara ska slappa så hade det varit skönt :) Har länge velat ha en one piece men ekonomin har inte tillåtit det :/ och jag älskar just denna marius, skulle bli överlycklig om jag vann

    trevlig kväll

    http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-royal-bluewhite

    linnea.dofs@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Grattis på 3års dagen :)

    Om jag vann skulle jag välja en OnePiece Lusekofte Pink/White för jag älskar rosa och har suttit i månader nu och suktat efter en men tyvärr kostar de mer än vad jag har råd att lägga ut. /Katarina

    SvaraRadera
  22. GRATTIS!!!!
    Min favorit blev Marius! Lite lusekofta över det hela!
    Jag byter alltid om när jag kommer hem från jobbet. Mysbyxan åker på, om det nu inte blir snickarbyxorna! Haha!! Men inget går upp mot att ta på sig "nu är jag ledig-kläderna" för att verkligen markera att jag är ledig, hemma och kan göra vad jag vill!!
    Nu hoppas jag på tur så jag kan svira om till en Onepiece istället! Kram och ha en fortsatt trevlig kväll!!

    SvaraRadera
  23. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  24. Är gärna med och tävlar, skulle vara härligt att vinna en http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-navywhite som är min stora favorit.

    Jag tror att de flesta skulle vilja ha en one piece att ha på sig i vinter framför teven eller ännu bättre eldstaden med sprakande eld.
    Jag vill gärna ha en iallafall :) så nu hoppas jag.

    Grattis till 3 årsdagen jag är en av era trogna läsare.

    nettan.klar@gmail.com
    anette carlsson

    SvaraRadera
  25. Stort GRATTIS!
    Jag önskar mig en "OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White" om jag skulle råka ha turen att vinna, men jag har nog för få tummar för det;-)!? Jag länkar till min blogg...
    Ha en fin helg!
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  26. Grattis vännen och tack för all inspiration du ger!

    Passar på att testa lyckan att vinna en OnePiece College 69 Navy. Måste vara det ultimata mysplagget när barnen lagt sig och man äntligen får sjunka ner i soffan ;)

    Kram Vanja.

    SvaraRadera
  27. Jag gillar Marius! Den ser sådär mysigt gammeldags ut. Jag har till och med min rosa OnePiece på mig när jag snabbkissar hundarna så mannen kanske skulle uppskatta (och sluta skämmas så) om jag hade en mer neutral variant på mig :)

    Och grattis till bloggens födelsedag! :)

    SvaraRadera
  28. Jag är just nu hemma och är sjukskriven med order om att ta det lugnt... vilket inte är så lätt i vardagen med alla måsten. Och med tanke på att julen snart är här, så är det ännu mer som man "borde göra". Med en OnePiece Marius (strl M) skulle det bli mycket lättare att slappna av, mysa och bara vara. Det som jag behöver mest av allt just nu! <3

    SvaraRadera
  29. Grattis på 3 års dagen och tack för alla fina tips, och inspirerande blogg inlägg.
    Min favorit OnePiece är Lusekofte Navy/White. Skulle mer än gärna få hem den och mysa i nu när magen växer å växer och jag märker att allt fler plagg inte passar längre :). Men vad gör det när man sen i vår får se det lilla underverket.

    SvaraRadera
  30. Anna-Carin W26 november, 2011

    Grattis!
    OnePiece Marius skulle jag vilja vinna till min mamma som alltid fryser,
    vilken fin julklapp det skulle bli!
    Jag kan se henne framför mig i den där hon går omkring och myser,
    för i den skulle hon hålla värmen det är en garanti!
    Så nu håller jag tummar och tår
    att mamma denna i julklapp får!
    Länkar till tävlingen på FB:
    https://www.facebook.com/annacarin.wikberg
    acwikberg(at)telia.com

    SvaraRadera
  31. Jag tävlar gärna!
    Jag gillar den här OnePiecen: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-navywhite

    Den känns så vinter på något sätt och skulle passa så bra att använda nu i kylan.

    Hälsningar Sandra
    santtu_nyberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Vi har problem med värmen i hemmet pga ett totalt renoveringskaos så jag vill gärna mysa i en varm "OnePiece College 69 Grey Melange"

    har länkat till din tävling:

    http://rotthus.blogg.se/2011/november/tavlar.html

    SvaraRadera
  33. ONEPIECE COLLEGE 69 - gillar jag starkt. Jag har en grej för kläder med märken och emblemer på.

    Nu när mörkret och den råa kylan är här så vore det toppen efter en varm dusch att få skutta i denna.

    Maria Åkersberga.

    SvaraRadera
  34. Grattis till 3 år!

    Jag skulle vilja vinna http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-pinkwhite

    Så otroligt fin! Den passar perfekt att strosa runt i hemma, men är ändå så fin att man inte behöver byta om ifall man får besök. Tänk att sitta framför en öppen brasa iklädd denna mysiga och snygga kreation! Håller alla tummar och tår!

    SvaraRadera
  35. Hej! När jag var liten på sjuttiotalet var det poppis med velouroveraller. Minns att jag hade en brun och den virkade jag vita revärer till och sydde fast längst med benen när jag skulle mima till Abba på klassens timme. Helsjukt, eller hur? Men en OnePiece Vera Velour Pink (Slim) i st S i vuxen ålder kunde vara kul. Då skulle jag ta på den och berätta för mina barn om hur cool deras mamma var på sjuttiotalet. Kanske till och med sjunga en abbalåt för dem, iklädd den. Jag skippar nog att virka revärer denna gången. :-D

    Håller tummarna och önskar fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera
  36. Denna vill jag vinna: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-college-69-bottle-green. Och det är av en enda anledning jag valde den, den är snyggast! :D Vore underbart att ha en sån å krypa ner i under den kalla Norrlands-vintern! :)

    anjahakanson@hotmail.com

    SvaraRadera
  37. Denna vill jag vinna: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-college-69-bottle-green. Och det är av en enda anledning jag valde den, den är snyggast! :D Vore underbart att ha en sån å krypa ner i under den kalla Norrlands-vintern! :)

    anjahakanson@hotmail.com

    SvaraRadera
  38. One Pice Marius önskar jag mig! Storlek small. Jag skulle helt enkelt ÄLSKA detta plagg. Tänk bara att ha ett plagg som inte sitter åt någonstans på kroppen. Ett enda plagg så är man klädd ;) vad kan slå detta?

    SvaraRadera
  39. Om jag skulle vinna skulle jag bort den till min underbara syster. Hon och hennes kille håller för tillfället på att renovera ett urgammalt hus, samtidigt som dom väntar barn i december. Det skulle bli en perfekt julklapp så hon har något att mysa omkring i. Den som passar henne bäst i smaken är Marius, i storlek large.

    SvaraRadera
  40. Grattis på treårsdagen! Klart vi tittar in, bloggen är ju underbar och ert arbete makalöst!

    Jag gillar verkligen OnePiece Marius (stl L) och den önskar jag mig för att en OnePiece skulle vara så otroligt skön att använda här hemma under mammaledigheten och va smidigt att amma i! Bara att dra ner dragkedjan istället för att dra upp en tjock collegetröja.

    Ska se till att länka också när jag lägger ut nästa inlägg från datorn. Hoppas på många fler bloggår hos dig!
    Kram

    SvaraRadera
  41. Min favorit är: OnePiece Original Light Weight Kelly Green

    Jag har precis blivit världens gladaste människa, jag har precis fått reda på att jag ska få en kusin, jag har precis kommit över mitt ex, jag har världens finaste vänner, det är snart jul och jag har så mycket planer i framtiden därför är jag en färgglad tjej och behöver då en färgglad OnePiece så den Gröna passar mig perfekt :D

    SvaraRadera
  42. Tänk va härligt det skulle va,
    att en onepiece på sig ta!
    När kvällarna nu är kalla,
    jag skulle va snyggast av dem alla,
    hemma i soffan när vi mysa,
    jag skulle inte behöva frysa.
    Så nu jag håller mina tummar,
    för att jag en OnePiece Lusekofte Grey Melange vinner med rosa sömmar!

    GRATTIS på 3-årsdagen!!!!!
    och TACK för att du förgyller vardagen lite extra med härliga och inspirerande inlägg!!!

    Mvh
    Helen Nordqvist

    (helennordqvist@hotmail.com)

    SvaraRadera
  43. Hejsan och grattis!

    Jag vill vara med och tävla. Om jag skulle ha turen på min sida vill jag ha en OnePiece Lusekofte Grey Melange/Navy i storlek medium. Går in och "lajkar" på facebook med. Kram Petronella

    SvaraRadera
  44. Kicki Johansson26 november, 2011

    Hej!
    Tack för en bra blogg. Jag har gått ned 20 kg. i vikt på en 3 års period och är jätte nöjd. Dock så har konsekvensen blivit att jag fryser som en hund så en onepice skulle bli perfekt. I så fall skulle jag nog vilja ha en OnePiece Marius. Ha en trevlig advent! Kicki Johansson, Umeå

    SvaraRadera
  45. Men hallå, nu var jag för snabb. Skulle ju berätta varför oxå ;) Jo, varför jag vill ha just OnePiece Lusekofte Grey Melange/Navy är för att jag älskar grått och jag älskar myskläder. Så fort jag sticker huvudet innanför dörren hemma så åker jeans eller vad jag nu har på mig för dagen av och på åker myskläderna. Vad jag förstått så är Onepiece det ultimata mysplagget. Därför! Kram igen.

    SvaraRadera
  46. * jag skulle vilja vinna--http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-royal-bluewhite--- påminner om mitt år då jag bodde i norge oslo.. nostalgi och mys på en gång

    * http://darkbarbie.blogg.se/2011/november/vinn-hos-its-a-house-4-dec.html

    chanetteofsweden@hotmail.se

    SvaraRadera
  47. jag skulle helst vilja ha en Onepiece College 69 Burgundy, den ser grymt skön ut. Vill verkligen ha en Onepiece men har inte råd att köpa en själv. Tack för en inspirerande Blogg, jag önskar jag var lika produktiv som du!

    SvaraRadera
  48. Hej och stort grattis! Jag skulle jätte gärna vilja ha en OnePiece College 69 Grey Melange för att jag helt enkelt tycker att de verkar super sköna och jag misstänker att jag inte kommer få någon av sambon i julklapp ;) kram Helena

    SvaraRadera
  49. Jag är med och tävlar med alla chanser jag nånsin kan få!

    Skulle vilja vinna http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-starsn-stripes-light-weight i stl XL (jag ör 184cm lång och ÄLSKAR större kläder!). Varför jag vill vinna är enkelt, jag föder barn nu i dagarna och vad vore mysigare efter det än en onepiece att krypa in i. Att smyga mig upp i soffan iklädd denna och bara njuta av kvällens tystnad, att njuta av levande ljus och en kopp varmt te. En onepiece är något jag önskat mig sen jag såg dom första gången, dock tillåter inte ekonomin detta köp, allra helst inte nu då femte barnet kommer...

    Har länkat i bloggen: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/november/itsahouse.html
    Har länkat till tävlingen från min facebook (http://www.facebook.com/nilssonpettersson)

    Har gillat din sida på facebook, gillat tävlingsinlägget där och delat det också!

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  50. Min man suckar alltid över mina fula och slitna myskläder. Kanske dags att han får se mig i något snyggt?

    Den här tror jag han skull vilja se mig i :

    OnePiece Vera Velour Black (Slim)

    Grattis på 3-års dagen!

    Kram HelenaN

    SvaraRadera
  51. Om jag vann skulle jag vilja ha en Original Light Weight Rasberry, vilken underbar färg att mysa omkring i vinter. En underbar liten mage har börjat puta på mig och ska förhoppningsvis bara bli större och vad vore väl inte perfekt att hoppa i än en Onepiece =)
    Grattos till 3-års dagen!

    SvaraRadera
  52. Hej, jag har läst din fina blogg länge nu, men det är första gången jag är med och tävlar!

    Om jag vinner skulle jag önska en OnePiece Lusekofte Purple/White.

    Dottern önskar sig en sådan i julklapp, men tyvärr är den för dyr för min plånbok!

    Ha det bra och God Jul på dig och din familj!

    //Maria Lustig

    SvaraRadera
  53. Grattis på 3-årsdagen! Gillar din blogg mycket : )OnePiecen jag gillar mest är Lillehammer. Skulle bara vara så skönt att krypa in i en sån och mysa i det ruggiga vädret vi har.

    SvaraRadera
  54. Min favorit är Marius. Jag gillar att den ser ut som ett klädesplagg och inte som en pyjamas och i en Onepiece finns det gott om plats för Gottegrisens godsaker :o)

    //Linda

    SvaraRadera
  55. jag vill gärna vinna denna mysiga one piece: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-pinkwhite

    sååå fin. skulle vara mysig att strutta runt i under min föräldraledighet. perfekt både till stan och öppnaförskolan!

    mail: litenmentuff@live.com

    ha en trevlig 1a advent!

    SvaraRadera
  56. Underbara plagg! När jag köpte en velour mysdress till min son, tänkte jag; tänk om denna fanns i min storlek. Så underbart det hade varit. Att få mysa ner sig i en heldress i velour som vuxen, men det kändes inte som om det skulle kunna bli möjligt, men nu såg jag att den finns i just svart Velour hos http://www.snowandmotion.se Så nu håller jag tummar och tår och önskar att turen faller på mig...

    Jag önskar mig en: OnePiece Vera Velour Black (Slim). strl Small.

    SvaraRadera
  57. 3 år, inte illa... jag ser fram emot många år till med mycket inspiration... =)
    Om jag har turen att vinna skulle det få bli den här härliga skapelsen. http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-royal-bluewhite. Kram på dig och ja just det... jag har självklart länkat från min blogg till dig.

    SvaraRadera
  58. Tillägg, har gillat på F.B och länkat i min blogg, visste dock inte riktigt hur man gör så gjorde ett litet inlägg om tävlingen med länk, tipsade om den fina tävlingen.

    Tack ingen för en jättefin blogg.

    Linda

    SvaraRadera
  59. Tänk vad fort 3 år går ändå! Grattis till all succe med bloggen:)

    Jag vinner gärna den här:http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-light-weight-nordic-pattern-navywhite

    Nordic Pattern Navywhite, i stl x-Large. Ser mig själv mysa runt i den i stugan:)

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  60. Hej, jag är med och tävlar !
    Jag skulle vilja vinna: http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-pinkwhite
    För att jag verkligen vill ha en och det är så väldigt kallt här hemma så hade vart mysigt att ha ngt varmt och skönt på sig när man går om kring i huset.
    Hoppas att jag vinner !
    kram !

    SvaraRadera
  61. Hej!! jag vill gärna vinna en One piece Lusekofte grey!!!! Hade vart mysigt i vinter!

    Fin & inspirerande blogg har du!!!

    mvh liza

    Lizai84@hotmail.com

    SvaraRadera
  62. Åhh, en onePiece. vill man självklart vara med och tävla om. sonen har en, kompisar har en. så självklart vill jag också ha en ;) en riktig mysdress som man kan befinna sig i när man är hemma, kanske möjligtvis hos grannen då de själv bär en och bruka komma ner till oss i. en perfekt mysdress, helt enkelt. speciellt nu när snön och kylan kommer så är det extra skönt att krypa ner i när man kommer hem efter en dag ute i snöhögarna.

    Min favorit bland dessa är OnePiece Original Light Weight Rasberry (http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-original-light-weight-purple-1)

    min mail:
    mixenpixen2hotmail.com

    SvaraRadera
  63. Grattis till 3 år! :) Jag önskar mig en OnePiece Marius, för att jag tycker att jag förtjänar den efter månader av stress både på jobbet och hemma, min enda mjukisdress är så utnött att jag springer runt med lappad bakdel, dessutom skulle det bli så mycket bekvämare när jag myser hemma med sambo och son! För nu börjar det bli dags att varva ner och njuta i stället :)

    SvaraRadera
  64. Jag skulle vilja ha denna: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-college-69-burgundy
    Tycker den var jättesnygg. Det vore så skönt och mysigt att kunna ha på sig den nu när det börjar bli kallare. Har länge velat ha en OnePiece, men det är tyvärr alldeles för dyrt för mig.
    J_e_n_n_y@hotmail.com

    SvaraRadera
  65. Om jag vann skulle jag önska OnePiece Marius, tycker den verkar jättemysig! Jag skulle ge bort den till min syster som ett tecken på hur underbar hon är. Hon är doktorand och har hand om en hel forskning själv, hon har lite undervisning på uni här i umeå och hon hinner dessutom med att träna och allt annat man ska hinna, jag fattar inte hur hon orkar! Så hon skulle få den så hon kan ta det lungt någon gång också och veta om att jag är stolt över henne :)
    Kramkram

    SvaraRadera
  66. Grattis till 3-åringen ;-)!
    Lycka till med bloggandet även i fortsättningen.

    Jag skulle gärna vilja ha OnePiece Marius om jag vinner.
    När jag kommer hem från jobbet på kvällen så kan jag inte fort nog hoppa i min hemmaklänning. Nu på vintern blir det dock lite kallt så en OnePiece skulle vara helt perfekt att mysa runt i här hemma.

    Jag länkade till tävlingen i vänstra marginalen på min blogg.


    Kram från Anette

    SvaraRadera
  67. Grattis till tre underbara år! En av mina absolut favoritinredningsbloggar! :D Svårslagen när det kommer till renovering och stil/smak I tell you!

    SvaraRadera
  68. självklart e jag med:D
    skulle vilja vinna
    http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-pinkwhite-1

    varför? jo för att min pojkvän alltid fryser så mycket och skulle vara underbart att få ge honom denna så han inte behöver frysa:D

    Grattis till 3 år!:D

    Linnros@live.com

    SvaraRadera
  69. Grattis på 3-års dagen! Jag är en ganska ny läsare här på bloggen, men jag har redan kollat igenom varenda ett av de gamla inläggen! du är väldigt inspirerande!!

    Jag hoppas på att kunna ge mig själv en "OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White" i julklapp i år! Jag skulle stormtrivas i den hela vintern!

    Lycka till med allt!

    // Charlotte Björkgren

    SvaraRadera
  70. Vad kul! Stort Grattis!

    CanCan firar oxå 3år så kika in vi har ett fint erbjudande och tävling. Ha en fortsatt skön 1:a advent! Anna-Karin

    SvaraRadera
  71. Grattis till en fin treåring!

    Det finns så många fina men om jag vinner blir det en fin Marius som jag får mysa i efter vårens skidturer.

    http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-royal-bluewhite

    SvaraRadera
  72. Tänk så fort 3 år kan gå ..., tack för alla inspirerande inlägg.

    Jag vill självklart vara med och tävla men inte till mig själv utan till världens underbaraste man!

    Min man och jag har varit tillsammans i 12 år och min Karl har inte varit ledig på 2,5år, dels är han egen företagare men uppå det bygger vi äveb hus själva från grunden. Min älskade minns inte vad myskläder längre är men nu äntligen ska han vara ledig 2v vid Jul, kan inte tänka mig en bättre gåva än det ultimata mysplagget till denna ledighet.
    En Lusekofte Navy/White i stl L skulle vara väldigt uppskattad!

    SvaraRadera
  73. Stort grattis till tre år! :)

    Jag skulle absolut hoppa av stolen av lycka för en OnePiece Marius! Min fästman har en vinterstuga uppe i svenska fjällen där jag älskar att vara, men just nu bor vi i Nairobi, Kenya. Vi flyttar hem igen nu i Februari, och jag kunde inte längta mer efter svensk vinter och snö. Den här OnePiece:en skulle vara det ultimata plagget för mig i vinterstugan, med raggsockor, frusna kinder efter en heldag i snön och en kopp varmt te i handen. Jag älskar Sverige och även om ett år i Kenya har varit häftigt, har det också inneburit insikt i hur mycket jag faktiskt älskar Sverige och vårt vinterhalvår. (Min fästman och jag har dessutom bestämt oss för att gifta oss på just vintern och åka på bröllopsresa till norra sverige och då passar OnePiece:en ännu bättre!)

    Stort grattis igen, och ta hand er. :)

    SvaraRadera
  74. Jag är med och tävlar och skulle vilja vinna http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-starsn-stripes-light-weight

    kattaaa@ymail.com

    SvaraRadera
  75. OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White är min favorit !
    Det skulle ju vara supermysigt att kunna mysa runt i den nu när kylan tränger sig på, skulle dock aldrig ta mig råd att köpa en själv så därför håller jag tummarna extra hårt nu :)

    Provade förresten glassen som du tipsat om för ett tag sen, supergod, tack för tipset :D

    Kram Sofie

    SvaraRadera
  76. Grattis på 3-årsdagen! Jag skulle gärna vilja vinna en OnePiece Marius då den var lagom stilren och cool! Jag är en fryslort och vårt hus är ganska dragigt så det vore en dröm att kunna krypa i en mjuk, härlig OnePiece!

    SvaraRadera
  77. http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-grey-melangenavy

    Åh vad jag gillar denna variant, så fin och lite klassisk!:) Skulle verkligen behöva ett nytt mysplagg just nu, hittade ett stort hål i favorit nattlinnet i morse...

    Gillat på fejjan och delat såklart:)

    ps grattis till den mest fantastiska renoveringen ever, så fint och gediget gjort, argasnickarn skulle nog varit stolt över er;)

    SvaraRadera
  78. Grattis! Och tack för all fantastisk inspiration du ger via bloggen!

    Jag skulle vilja ha en OnePiece Vera Velour Black (Slim).
    Håller tummarna!

    Kram!

    SvaraRadera
  79. Grattis till tre blogg-år och tack för all inspiration!

    Jag skulle vilja vinna en Navy/White Stripes http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-stripes-light-weight-navywhite
    .
    Jag älskar att mysa runt hemma på kvällar och helger, vilket oftast sker i en mjukisdress. Dock så bildas det ju ofta en liten springa mellan byxorna och tröjan, en eländig liten frys-springa.:(
    Med en OnePiece skulle problemet försvinna och jag skulle kunna mysa runt utan att behöva frysa någonstans, dessutom skulle jag i denna overall känna mig som ett litet barn igen, vilket inte skulle sitta fel i dessa ångest-tider då man snart fyller 18 och ska lämna allt vad barndom innebär! :)

    SvaraRadera
  80. Stort grattis på 3 års dagen!!!!! Vilken resa ni har gjort och vad mycket inspiration du har gett!! Min favorit overall är marius. Skulle gärna gå runt i en sån och amma om dagarna. Det måste ju vara det ultimata amningsplagget!!!! Kram Lina

    SvaraRadera
  81. OnePiece lusekofte-grey-melangepink är mitt val:
    Köpte en onepiece till sambon när han fyllde år, åh jag ser ju hur gott han mår. En egen sparkdräkt myset skulle höja, slippa glepet mellan byxa och tröja. Glad och mysig dag i ända, det bästa i vinter som kan hända.

    SvaraRadera
  82. Ojoj tänk så fort tiden går! Grattis på 3årsdagen! :)

    Så roligt att få vara med och tävla om en OP! Jag har gått och klämt på sånna här "vuxenbodys" ända sen de kom ut i butik faktiskt, men jag antar att jag varit lite för blyg, kanske kombinerat med snål och aldrig riktigt fått tummen ur och köpt mig en. De ser ju så himla gosiga ut att ha på sig! Jag skulle vilja vinna http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-original-light-weight-soft-pink-1 i storleken L, som en tidig och lyxig julklapp till mig själv, nu när vi inte verkar få någon snö!

    kram! Hanna :)

    SvaraRadera
  83. Hej och grattis till tre års bloggande!
    Jag är ständigt på jakt efter de perfekta mysbyxorna men har en lite för stor rumpa och är lite för kräsen, för jag har inte hittat dom än.
    När jag såg en OnePiece för första gången kändes det som att någon hade hört mina böner. Men med min studentekonomi har jag fått vänta med köpet.
    En OnePiece i Grey Melange/Navy skulle förgylla min tillvaro. Och inte minst min sambos, som slipper se mig och min stora rumpa i myskläder som inte passar.
    Kram kram

    SvaraRadera
  84. JÄTTEGRATTIS!!!

    Jag skulle vilja ha en Onepiece då jag efter att bott på sjukhus i 3 veckor fått en pacemaker inopererad i Onsdags.
    Jag kan inte röra höger sida och har jättesvårt att ta på mig kläder, eller ja, svårt att göra allt.
    Dessutom har vi en 4årig tjej & en 3månaders kille.
    Min man får göra det mesta, ta på mig på morgonen, ta hand om barnen, lägga lilleman vid bröstet vid amning, lyfta konka och bära.
    Jag kan städa litet själv sålänge jag inte lyfter eller gör vissa rörelser.

    Med en Onepiece skulle jag säkert få på mig kläderna lättare själv och då kan jag avlasta gubben min med ngt iaf :D

    Hoppas jag slipper vara "omyndig" snart så man kan få städa & pyssla & ta i och dona som man brukar!

    Kramar Jennifer, Oliver, Jade & Olov.

    SvaraRadera
  85. Ja just. Om jag vann så tycker jag alla är fina och skulle bli glad för vilken som helst. Men skall man välja så tycker jag att "OnePiece Lusekofte Grey Melange/Pink" skulle sitta fint :D

    Ha en fortsatt fin 1a advent!

    SvaraRadera
  86. Jag är gärna med och tävlar. Skulle jag vinna skulle jag vilja ha, http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-royal-bluewhite. Den skulle passa perfekt att få mysa ner sig i riktigt kalla vinterdagar i stugan. Jag och min son skulle se så himla söta ut i varsin onepiece! :)

    Stort Grattis till 3-års dagen!!

    SvaraRadera
  87. Har tipsat om tävlingen! http://annamadelenee.blogg.se/tavlingar/2011/november/tavling-snowandmotion.html

    annamadelene_@hotmail.com

    SvaraRadera
  88. Grattis tii en duktig och intressant 3 åring. Och vilket lotteri :) One Love dressen är min favorit, texten är så fin. Hoppas på tur inför jul! H Carina, Åland

    SvaraRadera
  89. Om jag skulle vinna så vill jag ha denna: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-light-weight-nordic-pattern-navywhite

    Vi hyr ett hus som enbart värms av en liten braskamin, vilket innebär ganska många kalla mornar under denna årstiden. Det vore perfekt med en One-piece att krypa i och mysa runt i medan man väntar på att kaminen ska börja värma gott. Lillhjärtat verkligen älskar sin, så det vore fint att få en egen! Vi längtar efter eget hus att få renovera och pyssla med, men med mammapenning kommer man inte långt...

    SvaraRadera
  90. Ett jätteGRATTIS till 3-åringen :)
    Nu har jag beundrat alla olika varianter av OnePiece som det fanns och bestämt mig för "OnePiece Lusekofte Grey Melange/Navy". Därför att jag ALLTID byter om till myskläder så fort jag kommer hem från arbetet. Det får inte vara nånting som klämmer åt eller är tajt utan löst och ledigt. Och en OnePiece är ju det ultimata after work plagget :)

    Maria
    hatti_fnatti@hotmail.com

    SvaraRadera
  91. Hej. Tack för dina tre år som bloggare, jag är in varje dag och kollar här :-)
    OnePiece Marius är min favorit och skulle passa perfekt att dra på mig i mitt kalla stora hus som renoveras och ska förhoppningsvis bli varmare när allt är klart ;-)
    //Jessica

    SvaraRadera
  92. OnePiece Lusekofte Royal Blue/White
    är helt klart min favorit! Tack för en inspirerande blogg
    Hälsningar Ida

    SvaraRadera
  93. Hej! Grattis till dina 3 år i bloggvärlden, och till den stora framgången du fått under tiden :) Jag älskar OnePiece Marius, storlek small tror jag ;) Jag länkar också från min blogg om tävlingen! Ha en bra dag / Catharina

    SvaraRadera
  94. Grautlerar! Tre hela år! :D
    Jag skulle vilja vinna den här: http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-light-weight-nordic-pattern-navywhite
    Just för att den ser snygg ut. Men varför jag vill ha en onepiece är för att jag har vääldigt lätt för att bli sjuk, jag är det väldigt ofta. När jag då blir hemma på dagarna vill jag gärna ha något mysigt på mig och jag äger inga riktiga myskläder. Min garderob betår till stor del av kjolar, jeans och klänningar.
    Jag håller tummarna nu! :D

    SvaraRadera
  95. Hurra Hurra Hurra på bloggens födelsedag, verkligen roligt att det går så bra och att vi får vara med och dela på glädjen i en tävling. Jag gillar bäst "College 69 grey melange" den är lagom diskret till mig och kommer att passa utmärkt att gosa ihop sig i framför brasan i vinter, är lite avis på dottern faktiskt som redan har en så nu håller jag tummarna att det blir min tur ;)

    Kram F

    Länkar förstås också till tävlingen från min blogg!

    SvaraRadera
  96. Grattis till 3 år i ert fantastiska hus!! Har följt er länge och kommer att följa er ännu längre : )

    Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann en OnePiece Marius strl M till jul...

    Mys är värme,
    Mys är ledighet,
    Mys är något snyggt att se på..
    Mys är onepiece of everything up above! : )

    God Jul / Linnie http://funkisbloggen.blogspot.com

    SvaraRadera
  97. Grattis till Tre årsdagen! :)
    Jag är med och tävlar om den här http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-greymelange-pink , har velat ha en onepiece ganska länge men eftersom att jag betalar alla mina kläder själv osv. så har det inte varit en prioritet. Gick in på sidan och hittad den fina ovanstående som var grå med rosa detaljer vilket passar mig perfekt! Så nu är det bara att hoppas :)

    SvaraRadera
  98. OnePiece Marius måste vara det perfekta plagget att mysa runt i som ny bliven mamma. Vi beräknar att få vårat första barn den 3:e januari och jag ser fram emot mängder av hemmamys :-)

    SvaraRadera
  99. OnePiece Lusekofte Purple/White är så fin tycker jag! Skulle passa perfekt att mysa omkring i hemma på helgerna efter att ha arit ute med barnen och åkt skidor. Grattis! Och tack för en läsvärd logg! :-) Med vänlig hälsning, Veronica Edström, Östersund

    SvaraRadera
  100. Hejsan!
    Jag är med och tävlar om en OnePiece Marius i storleken Small. En OnePiece skulle göra mina dagar så mycket bättre, jag pluggar just nu på gymnasiet och det är extremt mycket plugg som skall göras. Och då hade det varit så himla skönt att hoppa i en OnePiece när jag kommer hem från skolan och ska sätta igång med plugget, istället för ett par osköna jeans som bara är irriterande. Jag är säker på att det skulle leda till högre betyg, vilket är bra att ha då jag tänkt bli ingenjör eller liknande.
    Stort Grattis till dina tre år i bloggvärlden!

    SvaraRadera
  101. Åh! En Marius sikulle jag vilja vinna :) Behöver den i köldhålet här i vinter så att jag kan hålla mig varm och go :)
    Nu hoppas jag på vinst!

    Kram / Marielle

    SvaraRadera
  102. Åh! En Marius sikulle jag vilja vinna :) Behöver den i köldhålet här i vinter så att jag kan hålla mig varm och go :)
    Nu hoppas jag på vinst!

    Kram / Marielle

    SvaraRadera
  103. Vad kul att tiden går fort när man har roligt! :)
    Jag är med och tävlar, jag skulle vilja ha denna om jag vann; http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-royal-bluewhite
    Onepiece Marius!

    Jag skulle jätte gärna vilja vinna den så jag kan bo i den under hela julen i idre hos svärmor i kylan! Passar jätte bra där och för en mamma som mig som kan mysa runt hemma hela dagarna med min son Zackarias på 4 månader! Så finns tid att vara hemma och mysa i vinter! <3

    SvaraRadera
  104. Glömde min mail, helenewiklund@hotmail.com

    SvaraRadera
  105. Tre år, helt otroligt att det gått så lång men väldigt inspirerande tid sedan jag började följa din underbara blogg. Har en liten ängel eller liten o liten hon är ju stor nu, men kommer alltid va mammas lilla ängel. Jag vet att hon skulle bli väldigt väldigt glad om jag vann denna mysiga dress, College 69 Burgundy.

    Kram Elinor
    el.ny@hotmail.com

    SvaraRadera
  106. Stort grattis!!

    Jag ska vara helt ärlig, i mina ögon finns det ingenting fulare än OnePiece. Jag skulle aldrig drömma om att sätta på mig något som i mina ögon ser ut som en bebisdräkt. Varför ska jag då tvunget vara med och tävla kanske du undrar?

    Jo, för nu råkar det vara så att jag har en lillasyster som tjatat om dessa dräkter ända sedan dom blev poppis. Och visserligen älskar jag att skämma bort henne med massa fina saker så har en OnePiece känts lite väl dyrt och faktiskt onödigt då hon har gått om mjukiskläder.

    Nu på sistone har hon gått igenom en massa motgångar och skulle verkligen behövas piggas upp lite. Jag älskar att göra henne glad och att få se hennes min när jag sträcker fram detta som present skulle vara "priceless"!

    Om jag, mot förmodan, faktiskt skulle vinna tror jag syrran hade velat ha en Stars'n Stripe Light Weight i storlek small.

    Nu tänker jag hålla både tummar och tår hårt!
    Allt gott,
    Louise
    Epost: lojsipojsi@hotmail.com

    SvaraRadera
  107. Grattis till 3 år, din blogg är verkligen helt underbar!

    Min favorit är OnePiece Vera Velour Black (Slim), den hade verkligen varit skön och värmt mig nu när vi haft strömavbrott sen i söndags! Varken värme eller vatten, hu och fy!

    Kram sandra.

    SvaraRadera
  108. Hej!
    Jag är en av dina 2000 fans som kikar in varje dag på din underbara blogg och hoppas finna ett nytt inlägg att inspireras av. Nu har vi själva tagit steget att sälja vår supersnygga nybyggda villa för att istället ta oss an ett fult 70-tals hus närmre havet. Ni har ju visat att allt är möjligt! :) Då skulle det ju sitta superfint med en one-piece att glida runt i. Min favorit är Vera Velour Pink slim fit, med risk för att känna mig som en julgris :)
    Kramar Therese

    SvaraRadera
  109. GRATTIS till 3 års dagen :)) och woaw viket pris..jag ska vara med i tävlingen såklart. //krma Marie

    SvaraRadera
  110. Annie från Gotland29 november, 2011

    Jag tycker din blogg är Otroligt inspirerande och jag är väldigt facinerad av hur fint ni har gjort om huset och allt runt i kring. Du ger så många bra tips och idéer.
    Jag vill oxå va med i tävlingen och jag fastnade för den på bilden, Marius i stl S,skulle va perfekt att mysa runt i nu i vinter och den är ju såå snygg!!

    SvaraRadera
  111. Grattis på treårsdagen:)
    ...min favorit är OnePiece Marius!!
    Jättefin och vad härligt varmt och gosigt nu under vintern.Min sambo skrattade först men sa sedan snabbt på.... snabbt av, så det kan ju bli lite extra mysigt;)
    //Annie
    kasamark@hotmail.com

    SvaraRadera
  112. http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-lusekofte-greymelange-pink SNYYGG!! :)

    Grattis till tre år! Hoppas på fler :)
    sofia@meandmyhome.se

    SvaraRadera
  113. http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-grey-melangepink (Lillehammer Dark Grey/White) den skulle jag gärna vilja vinna, då jag faktiskt har släkt i Lillehammer. Men det är ju den snyggaste Onepiecen. Jag borde vinna därför att jag har önskat mej en sån hur länge som helst och det skulle vara en perfekt julklapp till mej själv. Älskar myskläder och med en onepiece kan jag mysa med stil!

    Grattis till 3års dagen! :)

    min mejl: justscream_@hotmail.com

    SvaraRadera
  114. Jag vill också tävla; om en Onepice Lusekofte Navy/White!
    Den skulle min pappa få; snart 70 år! Minns de där "velour-onepieces" som mamma och pappa sprang runt i när jag var liten, då 70-tal. Enfärgade, figursydda och men en lång dragkedja i fram. Tror verkligen pappsen hade uppskattat en ny nu 30 år senare!
    Tack för en inspirerande blogg och jag ser framemot julkalendern!

    SvaraRadera
  115. Sabina Löfgren29 november, 2011

    om jag vann skulle jag vilja ha OnePiece College 69 Navy, otroligt snygg är den ! jag skulle verkligen behöva en onepiece, jag reser ganska mycket och långt och då skulle det vara mycket skönare med en onepiece. ja nu får man ju hålla tummarna :)
    (april_sabina@hotmail.com)

    SvaraRadera
  116. GRATTIS på 3-årsdagen hihi!!

    Började också blogga för nästan tre år sedan och det är grymt hur mycket man kan gilla sin blogg och allt omkring :)

    Sen måste jag självklart tävla om denna omtalade dress som jag först var så emot men nu drömmer jag om en ofta ofta!

    Jag gillar denna jätte mycket "One Love Light Weight Navy"

    Länkade på bloggen också =>
    http://linneagranstrom.blogg.se/jagtavlar/2011/november/jag-tavlar-om-denna-underbara-dress.html

    Håller tummarna att denna blir min julklapp :)

    mail: linnoea_89@hotmail.com
    blogg: linneagranstrom.blogg.se

    SvaraRadera
  117. GRATTIS på 3-årsdagen hihi!!

    Började också blogga för nästan tre år sedan och det är grymt hur mycket man kan gilla sin blogg och allt omkring :)

    Sen måste jag självklart tävla om denna omtalade dress som jag först var så emot men nu drömmer jag om en ofta ofta!

    Jag gillar denna jätte mycket "One Love Light Weight Navy"

    Länkade på bloggen också =>
    http://linneagranstrom.blogg.se/jagtavlar/2011/november/jag-tavlar-om-denna-underbara-dress.html

    Håller tummarna att denna blir min julklapp :)

    mail: linnoea_89@hotmail.com
    blogg: linneagranstrom.blogg.se

    SvaraRadera
  118. Gratulerer med 3 år, har følgt med deg og huset lenge. Fantastisk! Er gjerne med i giveaway, liker Kari Traa vidda parka black, det er det eneste som duger her vest i Norge, no raser det storm ute igjen!!

    SvaraRadera
  119. Ett STORT grattis till 3-år !
    jag skulle vilja ha http://www.snowandmotion.se/vinter/varumarken/onepiece/onepiece-college-69-burgundy
    för att ha något att verkligen mysa ner sig i i vinter, har enda sedan första gången jag såg dom velat ha men plånboken säger ifrån..
    Hoppas verkligen på tur denna gång!
    Och ännu en gång grattis !
    Kram Evelina.

    SvaraRadera
  120. Pia.J . "jpstars"30 november, 2011

    MARIUS var superfin så skönt att ha på sig då det är så ruggigt utanför.Ta ett varmt bad sen på med sin OnePeice Tända lite ljus och krypa upp i soffan med en kopp varm chocklad+grädde.
    Kan bara hoppas på att jag har turen med mig.Vi kryssar både tassar o fingrar ,har tyvärr inte råd att köpa en.
    Första gången jag ser denna sidan o det finns ju massor i mitt intresse.
    Ha en fin jul allesammen !!

    SvaraRadera
  121. Grattis och tack för en fin blogg, samt tack för tipset på en ny (för mig) nätbutik, dvs Snowandmotion!

    Om jag skulle vinna, skulle jag välja den mörkblåa Lusekoften. Jag skulle ge den i julklapp till min 14-åriga dotter, som är jätte förtjust i det traditionella mönstret (raggsockor, benvärmare osv osv). Hon dansar på tävlingsnivå o så skönt det skulle vara att hoppa i en Onepiece efter flera timmars hårt tränande!

    SvaraRadera
  122. jag skulle vilja vinna OnePiece Original Light Weight Soft Pink

    de ser så sköna ut, min son som är 1,5 år har en onepiece och jag är faktiskt lite avundsjuk......;)

    länk: http://iseeuglypeople.blogg.se/jagvillvinna/2011/november/4-december-onepiece.html

    hejcattis@hotmail.com

    SvaraRadera
  123. Åh, jag skulle helst av alla välja OnePiece Marius om jag vann, storlek Medium :)

    Den modellen har jag trånat efter länge, men priset har tagit emot. Jag är sist ut i bektantskapskretsen om att ha en sån här och det vore roligt att överraska på tjej-mys-kvällarna med att jag också har en sån :)Jag ser den som helt perfekt i mönstret att ha på sig till julmyset och i fjällstugan. Efter en dag i skidbacken. Framför julbrasan. Perfekt!
    Tack för en helt fantastisk blogg!

    SvaraRadera
  124. Åh jag skulle vilja vinna "OnePiece Marius" i storlek M till mig själv! Så himla Cool!

    Tänk att få dra på mig en "OnePiece Marius" efter vår traditions enliga söndagskvällsbastu som efterföljs av varma mackor i soffan framför TV:n. Den skulle passa SUPER!!

    SvaraRadera
  125. Hej! Surfar runt och hittade hit av en slump! Det är klart jag passar på att delta i utlottningen också, Grattis förresten!

    Vera velour black faller mig i smaken! Varför? Jo, jag har aldig ägt inte ens provat en onepiece. Mina barn tycker det är det mest sköna & mysigaste de nånsing har haft på sig! så det är klart jag är också nyfiken på att äga en =)

    KRAM Mia

    SvaraRadera
  126. Åh vilken härlig tävling! Min favorit är OnePiece Marius och jag tycker jag ska vinna den för att jag är en mysmänniska... Älskar morgonrockar som når till fotknölarna med dragkedja... En OnePiece skulle kännas som det perfekta plagget att ta på när det en helgmorgon är dags att klä på sig men att krypa ur morgonrocken inte alls känns bra. ;-) Åh det vore ljuvligt!

    Stor kram och grattis på 3-årsdagen!

    SvaraRadera
  127. jag skulle vilja vinna en OnePiece Marius. för den är juligast, jag är en äkta julfanatiker med förkärlek för allt vad mys, pynt och gott heter :) jag skulle verkligen smälta in hemma med denna :)

    SvaraRadera
  128. Grattis till 3-årsdagen och till en himlans bra blogg! Jag blir galet inspirerad utav ert fantastiskt fina hus, men även av dina tips och knep!
    Jag vet inte hur många jag har visat dina "före-och-efter bilder" och alla blir lika imonerade och därför tycker jag att jag borde vinna en OnePiece. Om min önskan slår in så är min favorit OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White! Dessvärre har jag ingen blogg!
    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  129. Ååååhhhh!!! Har det redan gått tre år!!! GRATTIS!!!
    Jag skulle såååå gärna vilja ha en Marius från One Piece. För när man inte har den smäckraste kroppen vore det iallafall gott att få gömma den i något snyggt ;)

    Hoppas, hoppas jag vinner!!
    Kram Jessica

    SvaraRadera
  130. Jag vill ha OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White. Den ser perfekt ut för att vara hemmamysplagg, när man inte behöver klä upp sig.

    Maria (marishkasenator@gmail.com)

    SvaraRadera
  131. ¨ Godjul och Grattis!¨


    ...JAG SKULLE FÅ ETT LEENDE!...

    Vinner jag Onepiecen ska jag GE den till min Stora syster Camilla, hon är nybliven mamma till den mest underbara lilla pojke Liam och dom har precis köpt hus :).
    Jag tycker hon förtjänar något mysigt till jul och för en gångs skull kanske jag kan ge henne en julklapp som inte hamnar längst bak i garderoben haha. ;)

    Jag tror hon skulle passa bra i en OnePiece COLLEGE 69 GREY MElANGE
    i storlek Small


    Ha en riktigt bra dag
    och
    Grattis till 3års dagen än en gång! :)

    //Johanna L.

    SvaraRadera
  132. Grattis grattis!!
    Åh, har funderat på en onepiece så länge. Har någon typ av hatkärlek till dem. Min favorit är helt klart Light Weight Nordic Pattern Navy/White, så himla mysig. Det värsta är att jag förmodligen skull ha svårt att sätta på mig jeans igen när man väl testat en skön onepiece ;)

    SvaraRadera
  133. Ja tänk att du funnits på plats i blogglandia så länge....det tackar vi för :-)

    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en OnePiece Original Light Weight Dark Pink som jag skulle ge min fina fina 14 åring i julklapp! En sådan står högt på önskelistan har hon gjort klart för mig :-)

    Kram Tina

    SvaraRadera
  134. Supergrattis till dina tre år i bloggvärlden
    En onepiece står högst på önskelistan för mig i år och tänk om man kunde ha turen att vinna en. Hade varit helt fantastiskt.
    Jag faller för den som heter lusekofte grey melange navy i xl. Trött, fembarnsmamma, som pluggar till inredare borde få sjunka ner i soffan och böckerna klädd i denna fina.
    Ha en trevlig dag
    Kram Malin

    SvaraRadera
  135. Marius verkar vara populär, jag diggar den jag med!
    Jag har tänkt att virka en "One-piece".
    Det kan ta en stund känner jag på mig..
    Så vann jag en Marius så skulle jag kunna mysa i den under tiden och den virkade skulle bli till sambon.
    Eller katten.

    SvaraRadera
  136. Emilia Edstrand01 december, 2011

    Jag skulle så otroligt gärna vilja ha en onepiece Marius. Har länge funderat på att köpa en men som det ser ut nu med föräldraledighet och husbygge så finns inte ekonomin till det. Skulle vara så jätte mysigt att ha en sådan att gosa runt i nu när jag är mammaledig och ännu inte tagit mig i mina gamla kläder ;-) Tack för en mycket inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  137. Frida Dahlgren01 december, 2011

    Jag spelar innebandy och jag glömmer alltid att ta med mig byxor eller tröja så efter träning får jag gott åka hem i ett svettigt plagg, tänker att med en OnePice Marius så skulle jag bara behöva komma ihåg ett plagg och på så vis inte behöva åka hem med rumpan bar :D

    SvaraRadera
  138. Är gärna med.=) Skulle vilja vinna denna: http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-pinkwhite

    Skulle vilja vinna eftersom vår lägenhet är så kall och dragig men i en mysig och riktigt snygg onepiece så ska jag nog kunna stå ut även denna vinter.

    SvaraRadera
  139. Grattis till 3 år med blogg! Själv har jag just upptäckt din fina blogg i min jakt på husbloggar nu när vi förhoppningsvis snart skall börja bygga vårt drömhus.

    Jag skulle jättegärna vilja vinna en OnePiece Vera Velour Black i storlek Medium. Jag har sedan förra vintern gått ner en hel massa i vikt. När kylan nu börjat komma saknar jag mitt värmande fettlager och tänkte att kanske kan en härlig OnePiece kan ersätta det och hålla mig varm?

    SvaraRadera
  140. Grattis på 3 års dagen! :)

    om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna OnePiece Lusekofte Grey Melange/Navy i storlek medium. Jag har alltid önskat mig en onepiece men har aldrig haft råd. Skulle vara mysigt när man kom hem ifrån skolan att få sätta på sig sin onepiece och bara få koppla av och tagga ner sig lite med en kopp the och den mysiga dressen!
    nu håller jag tummarna!

    KRAM! :)


    sannafernqvist@hotmail.com

    SvaraRadera
  141. Åh, stort grattis i efterskott på 3-årsdagen!
    Jättekul att få följa med när ni ordnar med ert fantastiska hem!
    Om jag vinner så skulle jag vilja ha en Lusekofte i Navy, den skulle jag sedan ge till min kära sambo som älskar att byta om till myskläder när han kommer hem från jobbet. Och just nu har han endast ett par trasiga gamla joggingbyxor så han skulle absolut bli mycket mysigare i en Onepiece!

    Grattis ännu en gång!
    /Frida

    SvaraRadera
  142. Jag hittade din blogg idag o gillar den verkligen, känns som om det kommer bli en vana att följa dig nu.Tävlingen vill jag gärna vara med i o tycker att OnePiece College 69 Burgundy är supertuff o snygg. Ha en fin december.
    Kram Maria :)

    SvaraRadera
  143. Grattis till en av de finaste och mest inspirerande bloggarna! Åhhhh vad jag skulle vilja vinna en pink Lusekofte One Piece att mysa i under min föräldraledighet i vinter. Bara att dra på sig den så blir man hemma-mys-snygg för resten av dagen!

    SvaraRadera
  144. Oj, glömde mitt namn på senaste kommentaren!

    SvaraRadera
  145. Jag tycker jag förtjänar en onepiece pga att jag nyligen gjort en stor operation av min rygg, har stelopererat 15 kotor, och är sjukskriven ett bra tag och de enda man går hemma i är mjukiskläder och en onepiece skulle vara perfekt i färgen OnePiece Lusekofte Pink/White, då skulle man känna sig lite finare =) Nu håller jag tummarna på att du väljer just mig!!
    Mvh Stina

    SvaraRadera
  146. min favvo är Stripes Black/White, vill vinna den för att jag mest strosar runt hemma med mina två små barn:)

    SvaraRadera
  147. Jag är jätteglad över att jag hittade in till din blogg bara för ett tag sedan.Hemtrevligt och härligt!

    Grattis till dina tre år på bloggen. Hoppas det blir många mer!!

    Jag vill jättegärna vara med och tävla! Visserligen har jag min drömprins och därmed tur i kärlek men hoppas och hoppas ändå!!

    Den onepice jag gillar bäst är
    http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-college-69-burgundy

    Jättefin!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  148. Grattis till tre år!
    Tänk att en OnePiece Marius skylla gärna in i mitt hus få flytta, här skulle den värma mig många kvällar och göra massa nytta!

    jenny_je@hotmail.com

    SvaraRadera
  149. Jag är en frusen tjej som älskar hemmamys och färgen rosa därför skulle jag vilja vinna en OnePiece Lusekofte Pink/White!♥

    SvaraRadera
  150. Först och främst GRATTIS till dina 3år!!!
    Jag skulle verkligen vilja vinna en College 69 Bottle Green. Den är helt klart min favorit!
    Jag har kämpat mig ner 35kg i vikt och börjar verkligen ha ett stort hål i garderoben. Dessutom fryser jag som aldrig förr nu när vadderingen försvinner ;), så denna skulle vara helt perfekt nu när kalla vintern kommer...
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  151. Grattis på födelsedagen för en finfin blogg!

    Jag tycker OnePiece Lusekofte Pink/White är väldigt fin och det skulle vara roligt att vinna ett så snyggt och skönt mysplagg till alla kulna vinterdagar, sena sommarkvällar på altanen, after-pulka-åkningen eller tidiga bageribesöket på lördagmorgonen!

    SvaraRadera
  152. Hej!

    Grattis till dina 3 år i bloggvärlden. : ) Är en trogen läsare av din blogg sen första gången jag fick nys om den via en kollega på jobbet som kom till mig och var helt upp över öronen förälskad i den. Jag kan bara hålla med henne. Ni är suveräna på att få till det! : ) Är mamma till en liten tjej på 1,5 år och när jag inte jobbar fyller hon mitt liv med ljuvliga stunder. Jag har aldrig tävlat via någon blogg förut, men har som enda klapp på min egen önskelista just en OnePiece eftersom de verkar så otroligt mysiga. Brukar gå och klämma på dem i affärerna när jag får en chans, så jag tänkte debutera som tävlande här på din blogg. Min favorit är OnePiece Light Weight Nordic Pattern Navy/White. Tummarna hålls nu hårt!
    Ha det bra sålänge!
    Hälsningar Ella

    SvaraRadera
  153. 3 år och jag har inte hittat git tidigare? Det är skandal och jag kommer genast lägga dig bland mina favoriter för här fanns det mycket trevligt att läsa! :)

    OnePiece College 69 Burgundy var verkligen snygg, jag som inte vanligtvis är så förtjust i onepices skulle gärna skutta runt i denna så fort tillfälle skulle ges. Vi bor nämligen i ett hus som är helt ok på sommar vår och höst men vintrarna är väldigt kalla. Oavsett hur varmt vi stäler tempen så är man ändå kall in i märgen. En OnePiece kulle förhoppningsvis hjälpa mig att hålla värmen...

    //Susanne
    goldspring@hotmail.com

    SvaraRadera
  154. Jag skulle vilja ha en College 69 navy för att jag bor i Härjedalen och på vintern brukar det vara så ruskigt kallt här! runt -35 är inte ovanligt och det skulle vara skönt att dra på sig en Onepiece då :-)

    SvaraRadera
  155. Grattis Grattis :)
    Fastnade direkt för OnePiece Marius!
    Så fin :)
    Föräldraledig som man är så hade det vart underbart att ha en sån här mysig att gosa runt i på dagarna :D
    Hoppas Hoppas Hoppas!

    / gabriella saetran

    SvaraRadera
  156. Grattis!
    Jag skulle gääärna vilja ha en OnePiece Marius! Så mysig!

    SvaraRadera
  157. Tiden går fort när man har roligt! Jag har följt dig sen innan du tog uppehållet när du blev gravid för andra gången. Kul att se den otroliga förändringen med huset!! Vilken kämparglöd ni har!
    Jag skulle vilja ha Onepiecen i färgen Nordic Pattern Navy/White Jag gillar detaljerna vid bensluten. Visst hade det varit härligt att komma hem efter en arbetsdag och byta om till en mjuk och härlig onepiece, sätta sig framför brasan och läsa härliga bloggar.

    /Katrin

    SvaraRadera
  158. Grattis i efterskott!=)

    Min favorit är http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-grey-melangenavy

    Lusekoftestilen känns så rätt, skulle passa mig perfekt.
    Jag är trött på att frysa i mitt dragiga hus och lyckas alltid få en glipa mellan mysbyxor och tröja.

    Mvh Annelie
    a.e.m-49@hotmail.com

    SvaraRadera
  159. http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-light-weight-nordic-pattern-navywhite

    Den var jättefin tycker jag. Nu när det börjar bli så kallt så vill man bara mysa in sig i något, och då är en onepiece perfekt. Det ser så mysigt ut, har alltid velat ha en sådan :)

    SvaraRadera
  160. Jag vill tävla om en
    http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-grey-melangepink

    Så snyggt mönstrad och skulle vara härlig att hoppa i efter en arbetsdag:)

    Hälsningar Caroline
    vitabergenserik@hotmail.com

    SvaraRadera
  161. Jag skulle vilja vinna en OnePiece College 69 Grey Melange i storlek mediaum. Den skulle jag glida runt i här hemma och jag längtar efter att se chefens min när jag dyker upp i den på jobbet (hihi)!

    SvaraRadera
  162. Hannah Larsson04 december, 2011

    Hej och tack för chansen! :) Jag skulle välja "OnePiece Lusekofte Navy/White" därför att jag verkligen gillar sånt mönster och tycker att marinblått är en sån fin och mysig färg! Håller tummar och tår på en OnePiece från "Snow and Motion"!

    Har gillat och delat på facebook!

    (larssonhannah@live.se)

    SvaraRadera
  163. Jag skulle gärna vilja vinna denna: http://www.snowandmotion.se/vinter/produkter/onepiece/onepiece-lusekofte-pinkwhite

    Många grattis till dina 3 år med bloggen! :D

    Epost: jennysen81@gmail.com

    SvaraRadera
  164. Hej! Jag är gärna med och tävlar om en onepiece. Jag är extra förtjust i den som heter Navy. Min lillasyster köpte en "sparkdräkt" för ett tag sedan, vilket jag tyckte var ganska löjligt.. Sedan fick jag låna den under en tjejspakväll och ville inte ge tillbaka den! Det är det skönaste plagg jag någonsin provat men har tyvärr inte ekonomin just nu för att ha råd med en.. Så jag hoppas verkligen att jag vinner den!! Kram! / Viktoria

    SvaraRadera
  165. Grattis å tusen tack för all inspiration å alla goa tips du delar med dig av!
    OnePiece Marius - helt underbar, skulle passa perfekt att vara mammaledig i!=) Att krypa upp i soffan på juldagsmorgon i me en varm kopp choklad i handen å mysa i en Marius - underbara tanke!=)

    Blir nog inte mkt till klapp till lilla mamma annars.... har fixat "pyskalender" till pappa i huset å klappkalendrar till de båda små så denna skulle väl lilla mamma kunna få?!=)

    Har tipsat på fb å genom butiken där jag jobbar om din blogg!
    Tack igen för att du delar med dig!
    Kram Thea

    SvaraRadera
  166. Jag har velat ha en Onepiece sedan jag såg dem för första gången men har aldrig hittat någon som fallit mig i smaken rent estetiskt men den du visar på bilden är ju helt galet snygg! Kan inte tänka mig något bättre efter en skön dag i skidbacken, efter en lång dag på jobbet eller efter en lång jul helg med mycket mat =)

    Frida T

    SvaraRadera
  167. Lycka är fredagsmys med mamma uttryckte femåringen på dagis häromdagen. Vad passar då bättre för mamma att fredagsmysa i än en one piece lusekofta navy blue!

    SvaraRadera
  168. Tre år- BRA JOBBAT! Du har fångat många- varav jag är en trogen läsare! Tack!

    Att få en OnePiece College 69 Bottle Green vore helt grymt underbart. Jag är alltid frusen ända in i märgen i ruggiga och blåsiga Skåne! Jag skulle bli varm ända in i märgen om jag vann en one piece från Snow and motion!

    Ser fram emot tre nya år med din blogg! Lycka till!

    Susivej

    SvaraRadera
  169. Mysigt komma hem till en nytvättat one piece det ska bli! Grattis på 3-års dagen förresten.

    SvaraRadera
  170. Jag hoppas du har låtit dina barn få var sin mysdress också. :) Det förtjänar alla barn tycker jag.

    SvaraRadera

Annonser: