söndag 23 januari 2011

Walk-in-shower!



Här är ett hörn av badrummet som jag inte visat er ännu, vår "walk-in-shower"! Dubbla duschar är något vi har drömt om länge för det är så underbart att kunna duscha tillsammans utan att behöva slåss om vattnet =) Då vi har golvvärme och väldigt varmt i badrummet så blir det aldrig kallt trots den öppna väggen. Precis som vid badkaret har vi byggt en infälld nisch för schampoflaskor och annat, mycket praktiskt! I duschväggen speglar sig ett av fönstren och tittar du noga ser du badkaret och lilla T också. Vill du se hela planlösningen kan du klicka här.

Och så här såg samma vägg ut förut.

29 kommentarer:

  1. Så snyggt, önskar att jag hade samma utrymme!
    Urläckert!
    Ha de gott. Catarina

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt! Skulle gärna vilja ha dubbla duschar själv men tror inte vi kommer att ha plats med det tyvärr..

    Jag har en fråga, vars är själva duschanordningen från?

    SvaraRadera
  3. o my god va snyggt.....verkligen riktigt snyggt precis min smak....avundsjuk till max..ni är verkligen duktiga. har tom fått min man till att börja söka sig till din blogg du är en enorm inspriation..tack så mycket Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Åh, ni har det verkligen så himla tjusigt hemma hos er! Grymt!

    Hur är det med dig och lilla
    (stora?) magen då? Det närmar sig med stormsteg och jag antar att ni längtar precis lika mycket som vi gör efter lilla pyret.

    Kram från mig! /Maja

    SvaraRadera
  5. Ert badrum är verkligen supersnyggt! Precis så vill vi ha när vi bygger eller köper hus.

    SvaraRadera
  6. Tufft, snyggt och pratiskt.
    Tack så mycket för inspirationen!

    SvaraRadera
  7. Åh vad snyggt det blev, riktig lyx!!

    SvaraRadera
  8. Nu kommer vi på studiebesök!!!4
    Så snyggt och fräscht!

    Kram 66:an

    SvaraRadera
  9. Hej,
    Otroligt vad bra badrummet vart!
    Vi har tänkt oss något liknande i våra badrumsplaner. Men om du har lust att svara på några frågor för vi har inte trott att badkaret skulle få plats. hur många kvm är ert badrum på och hur stor handfatskommod har ni?

    Tack för en inspirerande blogg! Det är alltid roligt att kolla in när du uppdaterat, alltid är det något nytt fint ni gjort färdigt!

    Kram Lonka

    SvaraRadera
  10. Smart! Och regnduschar är ju det bästa som finns.

    SvaraRadera
  11. ÄLSKAR er planlösning till badrummet! Först som en liten "toalettdel" och sedan själva badrummet! Blir inte förvånad om vi oxå snor denna planlösning i framtiden till vårt hus ;) Har länge grubblat på hur jag vill ha badrummet men det är SKITSVÅRT att komma på en smart lösning - för utrymmet kommer vi definitivt att ha :) Däremot skulle ju jag vilja ha en jacuzzi istället för ett badkar.. eeeehehe.. ^^

    Men återigen, ni har smak och TACK för att ni faktiskt delar med er!

    SvaraRadera
  12. Lika tjusigt som alltid. Er renovering på huset är verkligen genomtänkt och väl genomförd! Underbart att få inspireras av än det ena och det andra projektet i ert vackra hus!

    SvaraRadera
  13. Har aldrig ens funderat på dubbla duschar, bara dubbla handfat. Men som sagt det kanske mest beror på att man saknar utrymmet för det. Fint blev det iallafall.

    Kram F

    SvaraRadera
  14. Att man egentligen kan föreställa sig ett framtida badrum när allt man ser är en tom kalvägg i ett t ex gammalt sovrum?
    Ni har ett väldigt fint badrum men det har jag sagt förut.

    SvaraRadera
  15. Vad roligt med fotografering av bebismagen tillsammans med er alla tre! Hoppas du får upp blodtrycket snart så att du slipper yrsel. Jag hade 110/40 som lägst och blev tipsad om att springa i trappor. Det är ju däremot inte det lättaste med en stor mage som är i vägen! =)
    Någon avgjutning har vi inte gjort, tror det får räcka med en massa fina bilder som vi kan titta på i efterhand. Kram på dig! /Maja

    SvaraRadera
  16. Super duper snyggt, kan du inte skriva vilket kakel,mosaik du använt i badrummet?
    Tack på förhand!
    Sofia

    SvaraRadera
  17. verkligen snyggt och smart!!
    /ylva

    SvaraRadera
  18. Underbart! Vilken dröm, vilken lyx! Jag förstår bara inte hur ni kunde se möjligheterna i detta hus, imponerad är vad jag är!

    SvaraRadera
  19. Åh tusan så läckert! Älskar nischen ni har där också, så praktiskt. Jag vill verkligen flytta in hos er...

    // Dessi - Home and desire

    SvaraRadera
  20. Snyggt badrum! Är mitt uppe i badrumsrenovering och kommer också att ha dubbla duschar med motsvarande duschvägg :)Hade planerat att ha kalkstensplattor på golvet, men hittade inga tillräckligt små för att det skulle gå att göra snyggt fall i duschen. Vad har ni för material på golvet?

    Kristina

    SvaraRadera
  21. Otroligt fiffigt och snyggt!
    Om man ändå fick bygga ett nytt badrum... ;)

    SvaraRadera
  22. Superläckert! Helt i min smak ;)

    SvaraRadera
  23. Hej hej, har precis hittat din fantastiska blogg. Vilket hästjobb ni har lagt ner och så oerhört fint ni har. Väldigt smakfullt (inte tråkigt damigt smakfullt, utan rent, svalt och modernt smakfullt. Fast ändå varmt och inbjudande.)

    // Anna

    SvaraRadera
  24. Veldig flott:) Praktisk med nisje i veggen....ser lenger ned at du har fått laga det samme ved badekaret. Lurt:)

    SvaraRadera
  25. Hej!
    Vilket vackert hem ni har, underbart fint! Jag är lite intresserad av information om din walk in dusch. :) Vi håller nämligen på och gör badrum och ska använda oss av en glasvägg,140 cm. och jag är lite nyfiken på vad dina ingångar runt duschen är? och hur djup duschen är samt hur stor eran glasvägg är? Vore jätte tacksam för svar. :)

    Med vänliga hälsningar Malin

    SvaraRadera
  26. Helt otroligt vad ni gjort med huset, älskar fönstrena och räcket/terassen/verandan. VACKERT, som ett sydstatshus från USA!

    SvaraRadera